Nëse vetëm gjysmën nga këto që cekën më poshtë i keni aplikuar, atëherë rrini të qetë, sepse keni arritur të dukeni BUKUR më shumë se sa që ju mendoni.

 1. Komplimentet për veshjen tuaj janë të përjavshme se sa dy herë në vit.
 2. Ju asnjëherë nuk e keni ndjenjën e të qenurit të mbivlerësuar, nënvlerësuar apo të ndjeheni çuditshëm për veshjet tuaja në çfarëdo lloj rasti.
 3. Shoqet tuaja ju pyesin se ku i keni blerë gjërat e kombinuara dhe pastaj blejnë të njejtat gjëra si ju.
 4. Ju mund të përshkruani shkurtimisht stilin tuaj në 3 fjalë.
 5. Ju gjithmonë posedoni në garderobën tuaj – një pallto me pika apo figura tjera, një xhemper leopard, një fustan të zi të shkurtë – në listen tuaj të veshjeve të domosdosshme.
 6. E vizitoni rrobaqepësen tuaj më shpesh se miket tuaja të ngushta.
 7. Familja dhe miqtë tuaj ju kërkojnë që të dilni me ta në shoping, apo ti frymëzoni ato me ndonjë stil të modes së fundit për ndonjë event të rëndësishëm.
 8. Shpesh ndaloheni në rrugë nga femra tjera që ju pyesin se ku e keni ble ndonjë gjë që e mbani veshur.
 9. Njerëzit shohin instagramin dhe postimet tuaja për frymëzim të veshjeve dhe kombinimeve të tyre.
 10. Edhe gjatë ditëve kur nuk keni çfarë të vishni, ju arrini të bëni diçka nga asgjë.
 11. Ju mund ti shikoni me ëndje fotot e juaja para tre muajve, madje edhe para 3 vjetëve dhe ende të kenë ndjesinë e mirë për sytë tuaj.
 12. Familja juaj mendon se jeni “të paarritshme” për të bërë shoping sepse shija juaj është shumë e veçantë, elegante.
 13. Ju nuk keni nevojë të shpenzoni shumë të holla për të bërë një kombinim të mirë – ju nevoitet vetëm syri i mirë për të vlerësuar rrobat.
kosovarja.ch