19.7 C
Priština
More

  Kopshti

  spot_imgspot_img

  Si të kultivoni trëndafilat duke shftrytëzuar pataten

  Miku im ka një rresht me trëndafila të cilat i mori si kërcella të prerë. E pyeta se si ia doli të rrisë ato, ai mu përgjigj. Sekreti i...

  Si t’i mbani macet larg nga oborri juaj!

  Shpesh e pyes veten se si mund të mbahen macet larg nga oborret e shtëpisë. Macet janë të paparashikueshme, kështuqë ekzistojnë disa lloje neveritëse apo të pakëndshme të maceve....

  Çfarë nuk shkon me trëndafilat e mi?

  Trëndafilat kanë një reputacion për të qenë të prirur për problem. Çdokush që ka rritur një lloj më të vjetër të trëndafilit, mund të dëshmojë për problemet e pikave...

  Bazat e kopshtarisë – Si të filloni një kopsht

  Fillimi i një kopshti mund të jetë i frikshëm. Ka shumë lloje të vendimeve për të bërë ...

  Mirëmbajtja e luleve në kopsht

  Mirëmbajtja e luleve në kopshtin tuaj ndonjëherë mund të jetë punë mjaft e lodhshme. Por, në rast se jeni dashamirës i luleve dhe kopshtin e keni pasion, asgjë nuk...

  Popular

  spot_imgspot_img