Impressum

Të gjitha materialet dhe fotografitë janë të mbrojtura me të drejta autoriale dhe nuk mund të kopjohen, modifikohen, shtypen, ose të përdoren në çfardo forme tjeter per qëllime përfitimi pa miratimin e portalit kosovarja.ch. Në të kundërten është shkelje autoriale dhe do të dënohet me ligj.

Shumica e fotografive Artiskikte janë të licensuara për përdorim në Portalin kosovarja.ch nga „Adobe Stock dhe Fotolia“.

Redaksia

Kosovarja Online
10000 Prishtina
redaksia@kosovarja.ch

Marketingu

marketing@kosovarja.ch