Këngëtari fort i dashur për të gjithë, Yll Limani, ka publikuar projektin e tij të ri muzikor.

“I kom kall” quhet kënga e tij e re, e cila ka një tekst më të veçantë nga krijimet e tjera.

Temës që këngëtari shtjellon në tingujt që ai vet ka bërë, i është përshtatur mjaft mirë edhe videoklipi.

E për këtë të fundit, Ylli ka falënderuar edhe dy institucione, Komunën e Prishtinës dhe Stacionin e Zjarrfikësve në kryeqytet.