Akrepi

Personat në këtë shenjë njihen për personalitetin e tyre të fortë. Por kjo është një nga shenja hakrmarrëse e horoskopit.

Në rast se keni mashtruar a tradhëtuar Akrepin, përgatituni mirë për të përballuar hakmarrjen sepse në të tilla raste bëhen “armë vdekjeprurëse”.

Ndonëse mund të kontrollojnë impulset fizike, ata nuk ndalen derisa të vuani keq.

Peshqit

Personat në këtë shenjë njihen si paqësorë dhe të pafajshëm. Por ata nuk tolerojnë fyerje a ofendime.

Ata nuk janë impulsivë të menjëhershëm. I grumbullojnë të gjitha ndjenjat negative dhe më pas fillojnë sulmin për të lënduar dyfish më shumë se lendimet që i keni shkaktuar.