Truqe efektive: Si të theksoni më mirë grimin në fytyrën tuaj

Kim Kardashian është një nga yjet e parë që zbuloi se sekreti i grimit të saj qëndron në theksimin e duhur të fytyrës.

Më pas edhe yjet tjerë kanë pranuar se në këtë mënyrë për disa sekonda mund të transformoni fytyrën tuaj me ndihmën e makeup-it. Është metodë shumë e lehtë, mund ta provoni edhe vetë.

  1. Lyeni fytyrën me krem hidratues para grimit.
  2. Aplikoni pluhur të lëngshëm (pudër) një nuance më të lehtë se lëkura juaj.
  3. Me korrektor rregulloni rrathët e errët poshtë syve.
  4. Shikoni mirë skemën se si aplikohet bronzer-i dhe ndriçuesi (illuminator) i fytyrës.
  5. Bronzer-i vendoset në skajet e fytyrës dhe nën faqet.
  6. Hijëzuesi apo ndriçuesi vendoset poshtë syve, në ballë dhe mjekërr.

Ndiqni këto këshilla dhe do të fitoni një pamje të shkëlqyer të fytyrës.

kosovarja.ch