Përmes tre produkteve natyrale që mbase i keni të gjithë në shtëpi, mund të pastroni fytyën tuaj nga njollat kafe.

Aciditeti i lëngut të limonit reagon si agjent zbardhues në lëkurën tuaj. Me një copë pambuku merreni lëngun dhe vendoseni në njollat e lëkurës, dy herë në ditë. Filloni me një hapësirë të vogël të lëkurës tuaj, për të parë se si reagon ajo ndaj limonit. Nëse keni lëkurë të ndjeshme, lëngun e limonit përzijeni me pak ujë.

Xheli i aloe veras është përplot antioksidantë si vitaminë A, C dhe E, që ndihmojnë në largimin e njollave të lëkurës tuaj. Ky produkt natyral, reagon shumë mirë sidomos në shenjat e krijuara nga dielli. Preferohet që xhelin ta merrni direkt nga bima.

Përdorni jogurt ose dhallë shepse përmbajnë acid laktik që zbardhë shenjat kafe të lëkurës tuaj. Vendoseni njërën ose tjetrën në lëkurën tuaj sikur maskë. Lëreni të qëndrojë 20 minuta dhe pastrojeni me ujë.