„Du bist mein“ që në shqip do të thotë „Ti je e imja“ është kënga më e re që ka publikuar Loredana dhe Zuna.

Videoklipi i xhiruar në përditshmëri shtëpie, tashmë ka kaluar 3 milionë klikime në Youtube.

Në spot janë përfshirë edhe xhirime të njerëzve të tjerë nga shtëpitë e tyre.

Loredana ka shkruar përsëri se nuk është në lidhje me Zunën, dhe se ata janë thjeshtë një ekip në muzikë.