Nëse ju djersitin këmbët çfarëdo që bëni, kështu që këpucët ndjejnë erë të pakëndshme, kemi supertruk! Mjafton që në to të vendosni lëvozhga portokalli për 24 orë dhe problemi u zgjidh!

Lëvozhgën mund ta mbështjellni në letër të hollë e cila do ti thithë vajrat.

Nëse megjithatë frikoheni se portokalli mund t’i ngjyrosë këpucët, përdorni sodë buke (bikarbone).

Mbushni me të çorapet e vjetra najloni dhe lidhni skajet. Çdo mbrëmje vendosni nga një çorapë në atlete apo këpucë dhe soda do ta kryej punën gjatë natës.

Vajrat antibakteriale do të pengojnë rritjen e bakterieve dhe thithin të gjitha erërat e pakëndëshme.

kosovarja.ch