Nëse shumica e shenjave më poshtë ju thotë diçka, nuk po e shijoni dhe aq sa mendoni seksin me partnerin. Ndoshta mund të keni nevojë të ndryshoni diçka për ta përmirësuar, ose thjesht të bindeni që ka ardhur koha t’i jepni fund!

  1. Ti gjithmonë „ke diçka për të bërë“ sa herë që partneri yt kërkon pak intimitet.
  2. Ti fantazon për dikë tjetër gjatë kohës që bën seks me të.
  3. Në fakt, ti ke qenë me dikë tjetër prandaj seksi me partneren/in s’të pëlqen më.
  4. Të duket sikur seksi është shndërruar në punë për t’u bërë.
  5. Ai/Ajo është gjithmonë i pari që merr inisiativën.
  6. Nuk ndihesh kurrë komode gjatë aktit.
  7. Pas seksit të lind gjithnjë ndjesia e zhgënjimit.
  8. Ti je e mendimit se ka vetëm një mënyrë të caktuar për të bërë seks.