Këngëtarja Vesa Smolica, në vazhdimësi sjellë fotografi me poza provokative.

Në të shumtën e rasteve, ajo nuk ngurron të pozoj edhe me të brendshme. Provokuese, ajo paraqitet edhe në videoklipet dhe performancat e saj.

Një foto me goxha trup të zbuluar, Vesa e ka postuar edhe sot në rrjetin e saj, Instagram.

Por ajo çfarë bie në sy, është ndryshimi që ajo ka bërë.

Flokët e saj janë ngjyrë vjollcë.

Edhe grimi e veshja janë të veçanta, por këngëtarja nuk ka dhënë sqarime nëse këtë “look” e ka realizuar për ndonjë xhirim a set fotografimi.