Vera Ora është nëna e këngëtares me famë botërore Rita Ora. Ajo shpesh arrinë të marrë vemendjen e njerëzve dhe medieve, jo vetëm si nëna e një ylli, por edhe për dukjen e saj të kurar.Ajo vazhdimisht ka treguar që qëndron aktive duke bërë ushtrime.

E së fundmi, ka postuar disa fotografi duke bërë joga.

Megjithatë, Vera është ankuar për mungesë të elasticitetit, shkaku i situatës nga COVID-19.

“Fajsoj Coronavirusin për ngurtësinë”, ka shkruar mes të tjerash ajo në përshkrimin e fotografive që ka postuar.

Vera Ora gjatë kësaj kohe zuri vend në shumë medie ndërkombëtare, pas angazhimit të saj si psikiatre, për t’i dalë në ndihmë të prekurve nga virusi Corona.