17.7 C
Pristina
15.5 C
Zurich
More

  Etiketë: lindja

  Browse our exclusive articles!

  Këto cilësi të mashkullit, vlerësohen më shumë nga një femër

  Të gjithë meshkujt mendojnë që femrat janë të interesuara...

  Reduktimi i kripës dhe ndikimi në organizëm

  Kripa është pjesë e rëndësishme e dietës suaj kur...

  12 shenja që tregojnë se partneri ju dashuron çmendurisht

  Dashuria e vërtetë nuk është se vetëm ndjehet, por...

  8 mënyra për të rikthyer besimin tek vetja para çdo takimi të parë

  Nuk ka rëndësi sa takime të reja keni bërë...

  Shqetësimet e lehonisë: A është normale rrëqethja pas lindjes?

  Rrëqethja pas lindjes është shumë e zakonshme, por shumë pak flitet për të, ndoshta sepse zakonisht kalon mjaft shpejt. Gjinekologët shpjegojnë se pas një stresi...

  Çfarë të bëni nëse ka kaluar data e parashikuar e lindjes?

  Është krejt normale që ai të lindë një ose dy javë para apo edhe pas datës së caktuar.Data e lindjes ka ardhur dhe ka...

  Ja sa shpejt gratë mund të mbesin shtatzënë pasi lindin një fëmijë

  Ndërsa një foshnjë tjetër mund të jetë gjëja e fundit në mendjen tuaj menjëherë pas asaj që sapo keni pasur, ju ndoshta duhet të...

  Anemia në shtatzënia

  Gjatë shtatzanisë, nevoja tuaja për hekur rriten ndjeshëm. Hekuri është një mineral thelbësor që trupi juaj ka nevojë të bëjë hemoglobinë, proteinë në qelizat...

  Shenjat që tregojnë që kanë mbetur edhe disa orë deri te lindja

  Madje as nënat të cilat kanë pasur tashmë një lindje, nuk munden përherë të dinë kur afrohet lindja.Për shkak se shtërzimet e lindjes janë...

  Popular

  Reduktimi i kripës dhe ndikimi në organizëm

  Kripa është pjesë e rëndësishme e dietës suaj kur...

  12 shenja që tregojnë se partneri ju dashuron çmendurisht

  Dashuria e vërtetë nuk është se vetëm ndjehet, por...

  8 mënyra për të rikthyer besimin tek vetja para çdo takimi të parë

  Nuk ka rëndësi sa takime të reja keni bërë...

  Çfarë dini për energjinë seksuale?

  Kur dëgjoni termin "energji seksuale", ndoshta mendoni për tensionin...
  spot_imgspot_img