Bashkëpunimi i rradhës vjen nga Skerdi dhe Elinel.

“Vaj” quhet kënga e tyre, e publikuar këtë të enjte.

Këngëtarët kanë realizuar edhe vidoeklipin e kësaj kënge, të cilin e ka realizuar Jaydee.

Teksti dhe muzika janë realizuar nga vet artistët, ndërsa produksioni nga Diez Music.

Të dy këngëtarët njihen për bashkëpunime të shumëta, por ky është i pari që kanë bërë bashkë këta të dy.