Jo rrallë herë, njerëzit mund të keqkuptojnë mirësjelljen për dashuri. Do të ishte mirë që ky konfuzitet të menjanohet dhe të mos gënjeni veten. Gjestet që janë listuar më poshtë, mund të jenë vatër e keqkuptimit, për çka duhet të keni kujdes.

Kur ai pëlqen fotot e tua në Instagram

Nisuni nga vetja që edhe ju do t’i jepnit “like” një fotoje profili të dikujt që e njeh, nëse ka dalë bukur. Ose s’i pëlqen fare ajo foto, por e pëlqen sa për respekt. Prandaj konsiderohet së like-t tani s’i kursen njeri, të gjithë u bëjnë like të gjithëve dhe madje, ndonjëherë na pëlqejnë pikërisht ata që nuk u bëjmë like.

Kur pëlqen çfarëdolloj gjëje tënden në rrjetet sociale

Kjo s’do të thotë gjë. Mund të kesh një profil interesant për të por, kjo nuk do të thotë se i pëlqen.

Kur ai të qëras

Mos ngatërroni situatat kur dilni të dy me idenë për t’u njohur, dhe tjetër gjë kur vetëm ti del me idenë për t’u njohur me të. Por edhe kur dilni si miq, qërasja me pije, është minimumi që dikush mund të bëjë. Bëni mirë ta qërasni ju herën tjetër.

Kur ai të pyet a ke ndonjë plan të premten

Mos u gëzoni nga kjo pyetje! Ndoshta po shikon çfarë mundësi ka për atë natë, dhe ti je një prej opsioneve.

Kur të merr në orën 1 të natës dhe kërkon të të takojë

Kjo nuk është dashuri dhe quhet „takim nate“. Të tjerat mendojini vet.

Kur t’i kthen mesazhet në sekondë

Mbase i ka qëlluar telefoni në dorë ose thjesht po të përgjigjet. Po të ishte më i interesuar, do të mendohej pak më shumë përpara se të të kthente.

Kur të kap dorën në rrugë

Mund të jetë thjesht një përpjekje për të krijuar afrimite fizik.

Kur sillet mirë

Këtu ngatërrohemi gjithmonë ne. Ndoshta është thjesht djalë i mbarë, ndoshta nuk është fare i mbarë, por është i sjellshëm, me të gjitha.