Mjekimet mund të zhvillohen për të luftuar sëmundjet që lidhen me moshën në mënyrë që njerëzit të jetojnë më shumë pasi shkencëtarët arritën të nxirrnin një enzimë kundër plakjes nga krimbat.Kërkues nga KAIST ishin në gjendje të rrisnin jetëgjatësinë duke modifikuar nivelet e aktivitetit të proteinës që gjendeshin në krimbat.

Enzima përdoret nga krimbat për të shndërruar sheqerin në energji.

Skuadra gjeti një mënyrë për ta kontrolluar atë dhe ka shpresa se së shpejti mund të përdoret dhe në mjekime të ndryshme.