Sigurisht se ju ka ndodhur që pamarrë parasysh se gjithçka që tentoni njollat nuk do të zhduken. Por, për këtë, megjithatë nuk ju nevoitet shumë mund. Ju nevoiten vetëm detergjent për enë dhe uthull dhe njollat rrezistente do të zhduken. Madje edhe njollat e verës dhe njollat e yndyrës në rroba mund ti zhdukni me ndihmën e uthullës dhe detergjentit për enë.

Ja se si të veproni:

  1. Përzieni detergjentin për enë me ujë në raport 3:1.
  2. Përzierjen aplikoni në njollat.
  3. Fërkoni përzierjen në njolla derisa gati plotësisht të zhduken.
  4. Pjesën e njollosur të rrobës zhyteni në uthull, pastaj vendoseni në makinën larëse të rrobave që ajo të nxjerr aromën e uthullës.

Shikoni dhe videon:

kosovarja.ch