Brenda një muaji, Flaka Krelani ka sjellë tri këngë të reja.

“Gun shot” quhet kënga e saj e re e publikuar këtë mbrëmje. Kësaj rradhe ajo sjellë bashkëpunim me J.Pak.

Flaka projektet e reja i ka publikuar në versionin audio, pa videoklipe, për shkak të siutatës nga COVID-19.

Posedimi i studios në ambientet e shtëpisë, po mundëson realizimin e këtyre këngëve nga Flaka.

Para “Gun shot”, këngëtarja ka realizuar edhe projektet “Dit e nat” dhe “KTMD”.