Këngëtari kosovar, Labinot Tahiri, ka kohë që ngre zërin për të kërkuar lejimin e organizimit të dasmave tashmë kur janë hequr masat rigoroze ndaj COVID-19. Tashmë ai ka vendosur të thërrasë kolegët për të protestuar.

“Nesër ora 11:00 para QEVERISË me djal e me gruan se bashku per te drejtat tona, se kur po ndihmojna po na lavdojnë e kur është ne pyetje e ardhmja jonë mundohen disa të kritikojnë.” – ka shkruar Labi mes të tjerash në llogarinë e tij në Facebook.

Tutje ai ka shtuar se këtë po e bën për të mbajtur familjen dhe jo për karrika e pozita institucionale siç veprojnë të tjerët sipas Labit.

Përkrah kërkesës së këngëtarit ferizajas kanë dalur tashmë edhe disa kolegë. Afrim Muçiçi ishte me të njëjtin mendim sikur Labi, qysh nga fillimi kur në masat lehtësuese nuk janë përfshirë dasmat dhe organizimet e tjera të natyrës së ngashme.