Renee është vajza e këngëtarëve, Nora Istrefi dhe Robert Berisha. Ditën e sotme, ajo ka mbushur 5 vjet.Ndonëse jemi në situatë pandemie dhe ndalohet grubmullimi i njerëzve, festa e ditëlindjes nuk ka munguar.

Oborri i shtëpisë në të cilën jeton Nora dhe Renee, u dekorua me princeshat e Disney, shumë balona dhe tavolinë për mysafirë.

Në këtë festë nuk mungoi disenjatori Valdrin Sahiti bashkë me vajzën, i cili është mik i mirë me Norën.

Ndërsa nuk kanë munguar as dhuratat e shumta.