Bashkëpunimi i rradhës vjen nga Skerdi e Samanta.

“NKN” quhet kënga e tyre të cilën e kanë publikuar këtë të martë.

Samanta është kujdesur që të duket mjaft tërheqëse në këtë videoklip.

Një pjesë e tekstit dhe muzikës është punuar nga Skerdi.

Për të kuptuar se çfarë domethënie ka titulli “NKN” dëgjojeni këngën.