Për përgatitjen duhen më pak se 10 minuta.Është një nga balsamët më efikasë që mund të përdoret për flokët, pa kosto dhe antialergjik. Dhe para së gjithash jo i ndërlikuar, shkruan “IconStyle”.

Mjaftojnë dy përbërës të vetëm për të përgatitur një balsam me fuqi të madhe vepruese: ujë dhe një grusht farash lini, transmeton lajmi.net.

Për përgatitjen duhen më pak se 10 minuta: flokë të bukur në pak kohë, jo para të shpenzuara, asnjë humbje në ambient dhe asnjë kimikat.

Ju duhen:

-1 litër ujë

-30 gram farash lini

-Një sitë

-Një tenxhere me presion

-Një shishe bosh