Ngjyrat e flokëve janë të lidhura me personalitetin. Ngjyra juaj e preferuar e flokëve mund të thotë shumë për personalitetin tuaj. Jeni introvert, ekstrovert, të dashur, antisocial. Të gjitha këto do t’i zbuloni më poshtë.

Kafe

Brunet janë të njohura për punën e tyre të palodhur dhe karakter me vendosmëri të lartë. Ato mërziten nëse nuk kanë asgjë për të bërë Udhëheqja efektive është tipike për to. Njerëzit me flokë kafe janë natyra të ngrohta. Ato janë të besueshme dhe vlerësojnë marrëdhëniet afatgjata.E zezë

Njerëzit me flokë të zinj janë të qetë, introvertë dhe pak egoistë. Ata janë krijesa misterioze që e duan poezinë. Ata janë të ndjeshëm, të fshehtë dhe të zhytur në mendime. Ata janë dëgjues të mirë, gjë që i bën terapistë dhe këshilltarë të mirë.

E kuqe

Flokët e kuq rrallë vuajnë nga vetëvlerësimi i ulët. Ata e shfrytëzojnë momentin dhe gjithmonë ndjekin ëndrrat e tyre. Pavarësisht se janë më të ndjeshëm ndaj dhimbjes, situatat e rrezikshme nuk i trembin ata. Njerëzit me flokë të kuq janë aventureske, energjikë dhe romantikë. Marrëdhëniet e stuhishme u japin “erëza” jetës së tyre.

Bionde

Njerëzit me flokë të verdhë janë të qetë, të relaksuar, me këmbë në tokë dhe nuk shqetësohen shumë për atë që po ndodh përreth tyre. Njerëzit biondë konsiderohen si të ndritshëm dhe inteligjentë. Ende biondet e kanë të vështirë të mbajnë stabilitetin e duhur për sa u përket marrëdhënieve.

E bardhë

Njerëzit me flokë të bardhë mendohet të jenë të ftohtë dhe jo emocionalë, por modeli i tyre i flokëve është thjesht një maskë. Ata që preferojnë këtë ngjyrë janë të jashtëzakonshëm dhe të sigurt. Edhe pse e kanë të vështirë të gjejnë shpirtin binjak, “zbuten” kur takojnë dikë që i pëlqen.

Burimi: Albanianpost.com