8 gjërat të cilave meshkujt nuk mund t`u rezistojnë

Edhepse nuk janë të mirë në të shprehurit, meshkujt janë shumë të kujdesshëm në vrojtimin e partnereve të tyre.

Kur meshkujt vërejnë dikë me intenzitetin e plotë, fillojnë të vërejnë gjëra të vogla që u pëlqejnë. Ja disa shembuj:

1. Dashuria

Meshkujt pëlqejnë dashurinë edhepse nuk e pranojnë sepse nuk duan të dëmtojnë imazhin e “burrit”. Kompromiset dhe sakrificat e vogla që bëni për meshkujt atyre ju vlejnë shumë dhe e adhurojnë vëmendjen tuaj.

2. Gjithçka për lumturinë

Meshkujt nuk pëlqejnë vetëm dashurinë por edhe sinqeritetin në dashuri. Të gjithë e dinë se kur një femër e vërtetë dashuron një mashkull dhe dashuria është reciproke, ajo e kthen atë në masë edhe më të madhe.

3. Shikimi është i rëndësishëm

Mos e kuptoni këtë gjë gabimisht, nuk flasim për pamjen fizike apo format trupore por për shikimet e fshehta që ia dhuroni nga koha në kohë. Partneri juaj e adhuron shikimin tuaj, nuk e keni idenë se çfarë I shkaktoni me ato shikime të mprehta.

4. Lëshoni flokët

Secilit mashkull i pëlqejnë flokët e femrës, pëlqen se si i lëkundë era, se si lozni me gishtërinjtë në flokë, andaj ju duhet të investoni në balsam të mirë që të dukeni e parezistueshme.

5. Qeshuni

Grimi më I mirë për një femër është buzëqeshja e saj. Ndoshta duket e pabesueshme por meshkujve u pëlqen buzëqeshja juaj si dhe arsyet që sjellin një gjë të tillë.

6. Vendosshmëria

Atij i pëlqen vendosshmëria dhe përqëndrimi juaj.

7. Garderoba e tij tani më takon mua!

Atij i pëlqen të mbani rrobat e tij. Kjo gjë ndoshta nuk ka rëndësi për juve mirëpo për të ajo nënkupton se jeni e tij.

8. Thyerja e paragjykimeve dhe pengesave

Mashkullit nuk dëshiron asgjë më tepër se mesazhin që ia dërgon e dashura, e thërret e para në cellular, që nënkupton se nuk është më e rëndësishme në këtë lidhje se kush kë e thërret.

kosovarja.ch