Teknologjia mund të ju ndihmojë shumë në ndryshimin e zakoneve apo shprehive tuaja. Aktiviteti fizik, numërimi i kalorive, dieta të shëndetshme… Ka aplikacione të ndryshme që do të ju rikujtojë dhe motivojë në një mënyrë jetese të shëndetshme. Këtu, po ju paraqesim disa prej tyre.

RunKeeper

Ky nuk është vetëm një aplikacion që llogarit se sa keni vrapuar. Ky aplikacion ju jep edhe mundësi të tjera në krijimin e shprehive të ndryshme. Ju mund të dërgoni ditarin tuaj dixhital, të matni aktivitetin fizik me ndihmën e faktorëve të ndryshëm, për të riparuar dhe ndryshuar diçka, dhe pas një kohë mund të merrni statistika se sa është për ju i rëndësishëm vrapimi.

MyFitnessPal

Ndjekja e dietës suaj të përditshme është një nga mënyrat më të mira për të filluar zakonet apo shprehitë e shëndetshme. Ky aplikacion nuk ju detyron të mbani dietë, por që përcjell ushqimin se çfarë konsumoni gjatë ditës dhe ju jep informacion në lidhje me të.

Shopwell

Ky aplikacion është një shtojcë e aplikacionit të mëparshëm, ku ju mëson dhe tregon se çfarë keni blerë. Bëjani me dije se çfarë dëshironi të fusni në shportën tuaj në supermarket, informacionet që ju dëshironi ti mbani dhe kështu ky aplikacion do të ju ndihmojë.

Runtastic

Si fleni? Ky aplikacion vlerëson gjumin tuaj. Ju jep mundësi për të regjistruar ndonjë ndikim të jashtëm në gjumin tuaj, kështuqë do të fitoni një pamje të vërtetë nëse keni gjumë të mirë dhe se si ndikon në ju.

Headspace

Nëse dëshironi që rregullisht të meditoni, ky aplikacion është i duhuri për ju. Ky aplikacion ju ndihmon të krijoni shprehinë e të menduarit dhe motivuarit për çdo ditë.

Sworkit

Një aplikacion i thjeshtë me lloje të ndryshme të ushtrimeve. Nuk është shumë e detajuar dhe analitike sikur RunKeeper, por që ju ndihmon të angazhoheni shpesh në aktivitet fizik.

Habitbull

ky është aplikacioni më i popullarizuar që është në kërkim të shprehive të shëndetshme që ju dëshironi t’i përvetësoni. Shumë stimuj dixhital dhe analitik për miratimin e shprehive të shëndetshme…/kosovarja.ch/