5 lëvizje që ju bëjnë të dukeni femra më e lezetshme e ahengut

Është shumë më e thjeshtë se sa e mendoni!

1. Përgatituni për përgjigje interesante

Asnjëherë mos shkoni në mbrëmje apo party të ndryshme pa akumuluar të dhëna se si e keni kaluar kohë gjatë javës, çfarë përvoje keni fituar në punë, ndonjë vend të vizituar, ndonjë ngjarje apo histori interesante, madje edhe restorantet e frekuentuara. Mos shkoni pa qenë të përgatitura me një sfond të pasur të informatave.

2. Takohuni me mikun tuaj më të shthurrur

Mos u bëni gati për mbrëmje pa ftuar ndonjë mik tuajin që është qesharak dhe i shthurrur. Do të jeni në vijë të njejtë të kënaqësisë dhe pa komplekse fare, të kënaqur por edhe të zbavitur.

3. Kapni detaje të vogla nga mbrëmja

Fokusohuni në kënaqësinë tuaj me shoqërinë, por ndonjëherë është mirë të interesoheni rreth ndonjë vogëlsire nga jeta e miqve. Pyetni lirisht ato duke u lidhur në biseda të ndryshme perosnale.

4. Kërkoni favore

Kërkoni ndonjë mashkulli që të ju mbajë pallton derisa vallëzoni, apo çantën përkohësisht derisa vishni pallton. Gjërat e vogla ndonjëherë sjellin magjinë, kur kërkoni favor nga ndokush e nxitni për pëlqim edhe më të madh kundrejt jush.

5. Merrni ndonjë mendim gjatë bisedës

Merrni ndonjë mendim nga miqtë gjatë bisedës për diçka që jeni të apasionuar, ndani përvojat e juaja personale dhe mësoni gjëra të reja.

kosovarja.ch