Thonë që buzëqeshja të zgjat jetën. Të qeshurit është i domosdoshëm për çdo njeri, pasi ndikon direkt në humorin e tij.Por buzëqeshja ka ndikim edhe më shumë se kaq në gjendjen tonë fizike e psiqike.

Hidhni një sy listës me 10 mrekullitë që buzëqeshja bën.

  1. Buzëqeshja na zbukuron.
  2. Buzëqeshja ndryshon humorin.
  3. Buzëqeshja heq stresin.
  4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet.
  5. Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut.
  6. Buzëqeshja është ngjitëse.
  7. Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua hequr vitet.
  8. Buzëqeshja të bën të suksesshëm.
  9. E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën.
  10. E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive.