“Je t’aime” quhet projketi më i ri që sjellin këngëtarët e Baba Stars.

Ghetto Geasy dhe Majk janë kujdesur që të sjellin ritëm në këtë sezonë verore.

Ata nuk i kanë ikur stilit të tyre të videoklipeve të mëparshme.

Këngëtarët përsëri janë shfaqur me marka të shtrenjta të veshjeve, ambiente luksoze e femra përreth.

Për tekstin janë përkujdesur personalisht këngëtarët.