Vetullat janë tipari që mund të ndryshojë një femër, në mënyrë radikale. Tendencat dhe bërja e tyre ka ndryshuar me kalimin e kohës.

Vetëm disa vjet më parë askush nuk i kushtoi vëmendje këtij detaji në dukje të parëndësishëm të fytyrës së një gruaje, por tani gjithçka ka ndryshuar. Për korrigjimin e vetullave, përdoren kozmetikë të veçantë, ato njollosen dhe rregullohen.

Për të dytin vit me radhë, forma natyrale e vetullave me kthesa të buta dhe të buta nuk e ka humbur popullaritetin e saj. Për korrigjimin e vetullave, vetëm urën e hundës dhe qimet e ulëta duhet të rrëmbehen. Sa për konturin e sipërm, ju duhet ta rregulloni atë vetëm nëse ka qime në rritje veç e veç. Në mënyrë që të rregulloni vetullat, ju duhet t’i krehni ato me një furçë të butë në drejtim të rritjes së të gjitha qimeve.

Zgjedhja e një forme të përshtatshme të vetullave, duhet domosdoshmërisht të përqendroheni në formën e fytyrës dhe vetullave. Bukuroshet rekomandojnë që vajzat të rregullojnë vetullat duke këputur flokët përgjatë vijës së poshtme të vetullave.

Korrigjimi i modelit 2021 nënkupton vetëm eleminimin e disa mangësive, kështu që forma natyrore nuk duhet t’i nënshtrohet ndryshimeve të forta.

Përdorimi i ngjyrave do t’i japë një hije të kundërt flokëve dhe do t’i bëjë vetullat më të mprehta. Kjo është veçanërisht e efektshme në ditët e para pas procedurës. Kujdesi i mëtejshëm bie mbi pronarin e vetullave, pamja e së cilës do të varet vetëm nga ajo.

Burimi: Albanianpost.com