Nuk ekziston diçka e tillë si martesë perfekte. Nëse do të ishte e tillë, nuk do të ishte martesë e vërtetë. Zënkat janë krejt normale, por e rëndësishme është që çiftin tuaj ta bashkojë i njëjti qëllim. Nëse e lini martesën (apo marrëdhënien) të pushtohet nga zakonet më poshtë, shkatërrimi i këtij raporti është i pashmangshëm. Çfarë s’duhet të bëni kurrë nëse vendosni të martoheni?!

1.

Të mos pasurit qëllime të koordinuara në jetë

2.

Mosplotësmi i nevojave të partnerit

3.

Të lejosh që mungesa e çasteve intime të bëhet diçka normale

4.

Neglizhimi i njëri-tjetrit

5.

Mbajtja e inatit për kohë të gjatë

6.

Të mos përballesh në moment për gjërat që të bëjnë të pakënaqur

7.

Kritikat pafund

8.

Të drejtosh vëmendjen dhe tërheqjen diku tjetër.

9.

Të lejosh stresin që t’ju kontrollojë jetën

10.

Të luftosh në debate që të fitosh, jo të zgjidhësh problemin. Bashkëshorti/ja nuk është konkurrenti yt, mos e harro!

Burimi: Cosmopolitan