Këngëtarët Loredana dhe Mozik ka kohë që i kanë dhënë fund martesës së tyre. Por nga kjo lidhje ata kanë vajzën e tyre, Hanën.

Siç duket Loredana që bashkë me vajzën jeton në Zvicër, po e rrit atë me kujtime të vazhdueshme për babain i cili jeton në Kosovë. Këtë e tregon vazhdimisht përmes videove të cilat i poston në rrjetet sociale.

Në një të tillë të cilën e postoi gjatë të mërkurë, Hana që është 1 vjeçe e gjysmë, e puth fotografinë e Mozikut.

Kujtojmë që Loredana disa herë ka përsëritur se Mozik do të mbetet njeriu më i dashur i saj si baba i vajzës.