Kohë pas kohe do të jetë mirë që syve tuaj t’i ofroni pak pushim cilësor dhe ushtrime për shikim më të mirë.Si gati çdo gjë në trupin e njeriut që mund të përmirësohet me ushtrime, ashtu mund të veprohet edhe me sytë dhe shikimin.

Nëse është kështu, atëherë pse mos të filloni t’i praktikoni ato qysh tani.

Zgjasin vetëm disa minuta dhe besoj do t’ju pëlqejë!.

Mbyllni sytë dy minuta.

Shikoni majtas-djathtas, sa më shumë – 5 herë.

Lartë poshtë gjithashtu – 5 herë.

Pastaj në diagonale – gjithashtu 5 herë.

Në rreth – 5 herë.

Lëvizni fokusin afër-larg – 15-30 cm- 5 herë.

Shikoni në pikën lartë – 5 herë.

Shikoni në një pikë poshtë – 5 herë.

Shtrëngoni fort sytë – 10 herë.

Me gishta lehtësisht bëni masazh syve – 10 herë.