Për dallim nga floku natyror, floku i ngjyrosur është më i zorshëm për mirëmbajtje. Përvec preparateve për trajtim dhe hidrim, ajo kërkon e dhe disa ndryshime në rutinën tuaj ditore, të cilat mund të jenë shumë të dëmshme për flokun tuaj. Mësoni tri armiqtë më të mëdhenj të flokëve të ngjyrosura.