Edhepse viti 2017 është para përfundimit nuk do të thotë se duhet të ruani ngjyrën nga vera e cila është zbehur. Provoni të paktën edhe një trend para se të vijë dimri dhe të na detyrojë të rrimë brenda shtëpive për katër muaj. Ja trendet që do mund ti provoni:

E larë e butë me livando dhe ngjyrë rozë. Sikurse Kara Delvinj!

Bjonde e begatë dhe e butë. Ema Ston ka flokë të valëzuara që duken sikurse gjalpë i shkrirë.

Maja të kuqërremta të flokëve. Selena Gomez është shembulli për këtë trend.

Bronzë e shtjelluar. Sekreti i Rita Orës është sasia e madhe e bakrit, platinës dhe bronzës e përzier sëbashku.

E zezë e korbit. Zoi Kravits është sinonimi i kësaj.

Ngjyra me një proces. Sofi Tarner ka një ngjyrë gështenje që është e njejtë nga rrënja deri tek majat e flokëve.

E zezë me nuancë vjollce. Xhourdan Dan është sinonimi i nuancës ngjyrë vjollce në flokë të zeza./kosovarja.ch/