Është një nga më të preferuarat e kohëve të fundit.

Tayna arriti të bëhet e famshme për shkak të stilit të saj të këndimit dhe “diss-ave” ndaj kolegeve të tyre.

As kësaj here nuk i ka kursyer sulmet e saj, por vëmendjen më shumë e marrin të sharat banale që ajo ka bërë.

“Bass” quhet kënga që këngëtarja ka publikuar gjatë të dielës bashkë me videoklip.

Për tekstin e këngës është përkujdesur vet.

Në Youtube është publikuar pa censurë.