Kjo video e cila është pjesë e fushates së Pandora Jewelry. Ashtu edhe siç përshkruhet në videon që kanë postuar ne Youtube, Pandora thot: „Si një eksperiment i vogël mbi veçoritë unike të secilës femer dhe lidhjes së veçantë në mes të nënës dhe fëmijës“ 

Secili nga fëmijët ka sytë e mbyllur dhe ec drejt rreshtit ku janë të gjashtë nënat, secili nga fëmijët është në gjendje që saktë të identifikoj nënën e tyre.

Aty ka lot, të qeshura dhe shumë momente të tjera që do ju bëjnë që menjëherë ta telefononi nënën tuaj. Për më shumë emocione, ndiqeni videon: