Teknika të reja dhe interesante për krijimin e vetullave të mahnitshme…

Bërja tatuazh e vetullave ka ekzistuar qysh në epokën e lashtë egjiptiane, por ndryshe nga Cleopatra, femrat moderne tani kanë përparësi më të madhe në procesin dhe qasjen e lehtë të formësimit të vetullave.

Në vazhdim po ju paraqesim 13 video, duke konsideruar ekspertë në bërjen e tatuazhit të vetullave, që përfshijnë teknika dhe forma të ndryshme të vetullave si, vetulla të trasha, të holla, me më shumë pigment etj. Shihni më poshtë të gjithë videot.

Zgjidhja super-pastruese

View this post on Instagram

UP CLOSE ACTION OF THESE BOMB ASS 3D HAIR STROKES!!! Don't sleep on getting your brows done by me dolls 😘😘😜🌟INK USED: HONEY BROWN from my ink line that's dropping soon🌟 ————————– 📅 BOOK an appointment ASAP with me in LAS VEGAS next available appointments are in SEPTEMBER (book now or I'll get booked even farther out)☎️702-333-0755 ⭐️IF YOU CANNOT WAIT FOR ME WE DO HAVE ANOTHER ARTIST WHO HAS BEEN DIRECTLY TRAINED UNDER ME AND YOU CAN BOOK AN APPOINTMENT SOONER🤗 ———————————————————-📅BOOKING FOR LA in SEPTEMBER NOW call ☎️702-333-0755 ———————————————————- 📅BOOK WITH ME in SACRAMENTO call 👉☎️(916)782-2277 ———————————————————-📅BOOK WITH ME on my tour dates for appointments please call ☎️702-333-0755 ———————————————————- ✔️semi permanent tattoo ✔️realistic hair like strokes NOT the shaded in "look" ✔️thorough consultation before procedure begins ✔️lasts up to one year ✔️takes about 1 hour to do ✔️minimal pain numbing cream is applied ✔️instant results ✔️I match your brow hair color ✔️redness goes away in 30 minutes ✔️no down time ———————————————————- ——————————————————– STUDENT & CLIENT FEEDBACK —> @threadedbeautyvegas ———————————————————- 👇👇2017 & 2018 TOUR DATES FOR CLASSES 👇👇 DENVER(8 spots left) 3D Hair Strokes Class- September 2nd 2017 ————— VEGAS(3 spots left) 3D Hair Strokes Class- September 10th 2017 ————– NYC (15 spots left) 3D Hair Strokes Class- October 7th 2017 ————– VEGAS(14 spots) 3D Hair Strokes Class- October 14th 2017 ————– SACRAMENTO(15 spots) 3D Hair Strokes Class- October 21st 2017 ————– LAS VEGAS 3D Hair Strokes Class- November 18th 2017 ————– LAS VEGAS 3D Hair Strokes Class- December 16th 2017 ————– ATLANTA 3D Hair Strokes Class- January 13th 2018 ————– BAY AREA 3D Hair Strokes Class- February 18th 2018 ————– DALLAS 3D Hair Strokes Class- March 24th 2018

A post shared by Vegas|Sac|LA (@neeziiebabiiebeauty) on

Trajtim i plotë i vetullave

Hapësirat apo zbrasëtirat në zona të caktuara të vetullave

Pastrimi i plotë super i kënaqshëm

Metoda trajtuese në fije me lëvizje delikate

Metoda zig-zag e formimit të fijeve

Mbushje e përfunduar

Pastrim i plotë nga mbushja

Rezultati përfundimtar natyral

Rezultat i shkëlqyer i krijimit të vetullave artificiale

Hijëzim i butë dhe subtil

Krijimi i harqeve në mënyrë të përsosur

Rezultati përfundimtar “para dhe pas”/kosovarja.ch/