Parukieri i famshëm Chris McMillan zbuloi një recetë për kurimin e flokëve të dëmtuar, me të cilën edhe është e kënaqur Jennifer Aniston.

Nëse keni flokë të dëmtuar dhe rrënjë të plasaritur, po ju sjellim një recetë të preferuar nga një zonjë e famshme.

Në një enë përzieni 2 lugë kondicioner të thjeshtë apo regjenerues për flokë, 2 lugë regjenerues me efekt më të thellë veprimi, 2 lugë regjenrues që nuk lahet dhe 2 lugë maskë të flokëve.

Aplikoni këtë përzierje në flokët nga mesi i gjatësisë e deri tek majat. Ngrohni ato në një furrë me mikrovalë. Ajo duhet të jetë e ngrohtë, por jo aq shumë saqë nuk mund ta duroni nxehjen. Vendosni një peshqir rreth flokëve, përderisa pjesa tjetër nga mesi deri tek majat ende vazhdojnë të ngrohen në mikrovalë. Zëvendësoni peshqirët 2 deri 3 herë.

Këtë trajtim të thellë përsëritni një herë në javë për të arritur rezultate më të mira./kosovarja.ch/