Zonja, kemi lajme të mira për ju!

Sezoni i festave të fundvitit po afrohet dhe është koha perfekte për ushqimet dhe dhuratat tuaja të preferuara, për festime, por gjithashtu mos harroni të festoni edhe në dhomën e gjumit, shkruan “TheSun”.

Fatmirësisht, gjitha kaloritë që do të fitoni duke ngrënë, ju mund edhe ti humbisni pa ushtruar fare.

Pra çfarë pozicione të seksit do iu ndihmojnë të humbisni sa më shumë kalori? Epo GolfSupport iu dha 112 çifteve ora Fitbit që ti vendosin gjatë seksit në mënyrë që të gjejnë numrin e saktë të kalorive që humbisni në secilin pozicion.

Dhe zonja, kemi lajme të mira për juve që iu pëlqen të udhëhiqni partnerin.

Kaloritë që mund të humbisni në secilin pozicion, janë përafërsisht njëjtë sa numri i kalorive që fitoni nga ngrënia e një çokollate komplet!

Disa prej këtyre pozicioneve mund të iu duken të vështira, por praktika do të bëjë punën e vet.