Nuk ka asgjë më eksituese sesa të rrish sipër partnerit, sepse të jep kontroll të plotë mbi lëvizjet dhe ritmin.Fillimisht ky pozicion mund të jetë disi i lodhshëm dhe i sikletshëm, duke qenë se të takon t’i bësh të gjitha. Megjithatë, ekspertet e seksit këmbëngulin që vajzat t’ia marrin dorën, sepse nëse e bën siç duhet, nuk ka asgjë si të jesh vetë on the top.

Ja disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë të arrini atë që dëshironi nga ky pozicion:

  1. Përdor krahët si mbështetje!

Që të mos i mbash kot në ajër dhe që ta bësh më pak të lodhshme, mbështetu para dhe me këtë rast edhe i afrohesh partnerit. Të jep ndjesinë e sigurisë dhe e bën më të rehatshme!

  1. Mbështetu mbrapa!

Në mënyrë të ngjashme mund t’i mbështesësh krahët edhe mbrapa. Ky pozicion është eksitues për të dy pasi i jep atij një pamje goxha interesante.

  1. Provo në krah të kundërt

Sipër dhe në krah të kundërt kërkon pak vetëbesim, por si të gjitha edhe këtij pozicioni do t’ja merrni dorën me kalimin e kohës.

  1. Preke veten.

Sa të kesh gjetur ekuilibrin, mund të përdorësh duart për të luajtur me veten.

  1. Mund edhe të ulesh

Sipër nuk do të thotë domosdoshmërisht shtrirë. Mund të jeni ulur në karrige, në cep të shtratit apo mbështetur pas një muri. Kështu përvoja do të jetë edhe më intime dhe emocionuese.

Burimi: Cosmopolitan