Asnjë mashkull nuk dëshiron të shkojë ngadalë, por kjo është vetëm një nga justifikim s pse ju kërkon rrallë.

Gratë janë mbretëresha të gënjeshtrave, sidomos kur duam ta gënjejmë veten. Këtë e bëjmë shumë shpesh kur nuk mund të pajtohemi me ralitetin se nuk i pëlqejmë dhe aq personit pas të cilit marrosemi. Sinqeriteti është politika më e mirë, por nëse ai përdor disa nga këto fraza, atëherë dijeni se nuk ju pëlqen mjaftueshëm.

Vetëm dua të argëtohem

Gjithcka është në rregull nëse kërkon një djalë për aventurë të shkurtër, por nëse beson se kjo romance e vogël e juaja do të shndërrohet në lidhje, për fat të keq kjo nuk do të ndodhë. Kjo është vetëm një mënyrë elegante për të të treguar se dëshiron vetëm seks.

Dua të shkoj ngadalë

Këtë fjali rrallë mund ta dëgjojmë prej meshkujve, për shkak se: Asnjë mashkull nuk dëshiron të shkojë ngadalë. Nëse shprehet kështu për t’u arsyetuar që të kërkon rrallë, ai vetëm nuk dëshiron të të lëndojë. Po t’i pëlqesh, nuk ecën ngadalë.

Momentalisht nuk jam për një lidhje

Një fjali tipike që pasohet me gjetje të ndonjë vajze tjetër. Nëse mashkulli atë moment nuk dëshiron një lidhje, kjo do të thotë se ai në atë moment nuk dëshiron një lidhje me ty.

Kam shumë punë

Mashkulli që vërtet është i interesuar do të gjejë kohë, ndërsa ai i painteresuari do të gjejë një arsye. /kosovarja.ch/