Ngjyrat e veshjes ndikojnë ne disponimin tuaj!

Ndoshta nuk e keni dit se zgjedhja e ngjyrave te duhura te veshjes ne raste te caktuara mund te ndikon ne përmirësimin e disponimit tuaj!

Jeni zgjuar e lodhur dhe asgjë nuk ju shkon për dore. Mënyra me e thjesht ta përmirësoni disponimin tuaj është qe te zgjidhni rroba me ngjyre te kuqe e cila do te ju shtyn qe te fokusoheni tek vetja, do te ju jep vetëbesim dhe fuqi qe te ndërmerrni kontroll

Ngjyra e kaltër qetëson, por gjithashtu jep dhe një doze serioziteti, dhe mu për ketë arsye është zgjidhja ideale për zyre. Nëse kësaj ja shtoni ndonjë detaj te kuqes mbyllet, ky është një kombinim i duhur.

E vjollca karakterizon njerëzit e sigurte dhe te forte, dikur ketë ngjyre ishte e lejuar vetëm për aristokracinë. Nëse dëshironi qe rrethi ti she aftësitë tuaja, kjo ngjyre është zgjedhja me e mire, vetëm kujdes mos ta teproni.

E gjelbra na qetëson dhe na afron me natyrën, prandaj është zgjedhje ideale për vikend. Nëse ne punë keni një gjendje kaotike, rrobat me ketë ngjyre mund te ju ndihmojnë ne qetësimin e situatës. Keni kujdes ne zgjedhjen e nuancës e cila përshtatët me tenin juaj.

kosovarja.ch