Ky rast ndodhë një herë në 500 lindje të binjakëve – që për familjet i bie sikur të fitonin ndonjë lotari…

Whitney Meyer dhe burri i saj Thomas Dean, nuk mund të besonin se ishin në pritje të binjakeve. Pas lindjes së tyre, ata edhe më shumë u befasuan sepse binjaket aspak nuk ngjanin me njëra-tjetrën, duke pasur parasysh faktin se ato duhej të ngjanin ashtu si shumica e binjakeve. Këto madje kishin ngjyrë tjetër të lëkurës.

Ky rast ndodhë një herë në 500 lindje të binjakeve – gjë që për familjet e tilla i bie sikur të fitonin ndonjë lotari.

Njihuni me këto vajza të ëmbla. A do kishit thënë ndonjëherë se këto mund të ishin binjake? Kjo gjendje e rrallë është e njohur si “binjake me dy raca” dhe rezultat janë kombinimet e gjeneve që janë përgjegjëse për dhënien e pigmentit të errët dhe të ndritshëm të lëkurës, ashtu siç janë edhe prindërit në fjalë.

Kjo familje është me të vërtetë e bekuar. Ne iu urojmë fat të mirë dhe shëndet të plotë vajzave, të lumtura pranë prindërve të tyre./kosovarja.ch/