Meshkujt kanë pranuar se përse i pëlqejnë shputat femërore dhe pse nuk mund t`u rezistojnë.

Atyre u pëlqen t`i shikojnë, prekin, puthin dhe t`u marrin erë… Disa meshkujve, shputat u janë pjesa më seksi e trupit femëror dhe nuk munden t`u rezistojnë, disa njerëz para seksit u kushtojnë vëmendje të madhe pasiqë eksitohen pa masë. Disa meshkuj i pëlqejnë shputat më shumë se gjoksin dhe prapanicën ndërsa kënaqen me faktin se secila femër pëlqen t`u bëhet masazh në shputa.

Ja çfarë thonë ata meshkuj në portalet e internetit:

– Jam i hipnotizuar nga shputat e këmbëve dhe nuk mundem të pushoj së prekuri dhe së puthuri. E fejuara ime ndonjëherë më shikon me huti mirëpo mua më pëlqen tej mase që t`i ledhatoj shputat e saj.

– Kam fetish për shputat femërore që kur se kam lindur.

– Njoh plotë meshkuj, përfshirë edhe veten, që më mirë do të shikonin shputat sesa prapanicën e zhveshur të ndonjë femre.

– Për mua nuk është me rëndësi që femra të ketë gjoks të madh dhe prapanicë të fortë, për mua është me rëndësi të ketë shputa të bukura.

– Edhe mua më eksitojnë shputat femërore, mirëpo jo të gjitha, vetëm ato që janë të ëmbla dhe seksi.

– Më pëlqen që të dashurën ta zë gjumi duke ia puthur gishtat e këmbës.

– Dëshiroj që e dashura të më prekë me shputa në fytyrë mirëpo ajo refuzon. Më quan abnormal./kosovarja.ch/