Nëse jeni të pakënaqura nga pamja dhe jeni të bezdisura nga vetja, nuk keni nevojë të shpenzoni shuma të mëdha parash për ndryshime të pamjes. Nuk ju duhen armatat e frizerëve, ndonjëherë ndryshimet e vogla janë të mjaftueshme që t’i japin freski pamjes suaj.

Ndryshoni anën e ndarjes së flokëve

Nëse i keni mbajtur flokët të kthyera në një anë, po t’i ktheni në anën tjetër do të duken më të bujshme. Nëse floku juaj është “mësuar” vetëm në një anë dhe nuk dëshiron të ju “dëgjojë”, me krehër mund ta caktoni vijën e ndarjes ku të dëshironi e pastaj me një lidhëse t’i kapni flokët që më pas kur të zgjoheni nuk do keni problem.

Pasurimi i aksesorëve tuaj

Në vend se të bleni garderobë të re, investoni në detaje interesante të cilat rrobave të vjetra do u japin pamje të re. Detaje të dukshme siç janë çantat do të duken të ndryshme sipas garderobës që keni veshur, kjo gjë vazhdon edhe për aksesoret tjera siç janë rrypat, bizhuteria dhe zbukurimet për flokë.

Buzëkuqi i kuq

Kjo ndoshta është ngjyra më e spikatur që flet njëmijë gjuhë, buzëkuqi është ndoshta zgjidhja më e guximshme nga e cila nuk duhet të ikni. Është një mënyrë klasike që me pak të holla do të mund të riktheni seksapilitetin tuaj. Kur e përzgjedhni nuancën e buzëkuqit, zgjidhni atë që jua kap vëmendjen nga shikimi i parë.

Modernizoni manikyrin

Nuancat ngjyrë trëndafili në thonjë të rregulluar mirë janë një përzgjedhje e shkëlqyer, mirëpo ta mbani mend se thonjtë flasin shumë për juve. Eksperimentoni me ngjyrat dhe format që të shëndrroni duart tuaja në një pasqyrë të kreativitetit tuaj.

Flokë sikur prej saloneve të ondulimit

Disa gjëra nuk dalin jashtë modës andaj edhe flokët e bujshme të valëzuara janë zgjedhje e duhur. Për këtë “look” nuk keni nevojë të shkoni në salon ondulimi por vetëm ti ktheheni “dredhuesit” të vjetër të flokëve me të cilin mund të eksperimentoni forma të ndryshme të dredhave të flokëve. Pasiqë të gjeni formën tuaj të preferuar, atëherë lehtë mund t`ia “merrni dorën”.

Kthehuni mbathjeve me maje të mprehtë

Mbathjet me maje disa sezona nuk janë në modë, mirëpo prap kthehen kohë pas kohe. Arsyeja pse kthehen është e thjeshtë, asgjë nuk i pëlqen këmbës së femrës më shumë se këto mbathje.

Mundohuni që lëkura të ju shkëlqejë

Substrati për lëkurë ndoshta nuk është gjëja e preferuar gjatë grimit mirëpo është i rëndësishëm. Zgjidhni një sfungjer të mirë për aplikimin dhe sigurohuni se keni tonin që i përshtatet lëkurë./kosovarja.ch/