Duhet të dini se cilësia e thonjve ndikon mjaft në stilin e jetës suaj. Megjithatë, ekzistojnë disa mënyra se si t’i përforconi ato dhe së fundmi, të arrini që t’ju rriten sërish. 

1. Pini ujë

Edhepse ju tashmë e dini se duhet të pini ujë rreth 1.5 litër në ditë që të jeni të shëndetshëm dhe të bukur – është shumë e rëndësishme që ju të dini se uji është i dobishëm dhe ndikon në cilësinë e thonjve. Vazhdo në faqen 2

2. Proteina bimore

Për thonjtë me më shumë shkëlqim, janë të nevojshëm proteina bimore të cilat do t’i gjeni sidomos tek fasulja. Konsumi i një porcioni në javë, është i nevojshëm që të keni thonj të bukur dhe të shkëlqyer.Vazhdo në faqen 3

3. Kujdesi

Përveç që është e rëndësishme hidratimi nga brenda, thonjtë duhet të mirëmbahen edhe nga jashtë. Zgjedhni krem me bazë vazeline dhe lyeni njëherë në ditë.Vazhdo në faqen 4

4. Pushoni nga manikyri i thonjve

Edhepse manikyri apo lyerja e thonjve me llak, mbron thonjtë tuaj, gjithashtu është e nevojshme që të pushoni nganjëherë nga ai. Nëse i keni lyer thonjtë gjatë tërë javës, është mirë që për disa ditë të tëra të mbani thonjtë natyral, pa kurrëfarë efekti nga jashtë./kosovarja.ch/