Në Hong Kong, një mace ka rezultuar pozitive në testin e Coronavirusit. Kjo nuk është kafsha e parë që doli të jetë prekur nga kjo pandemi.

Më parë dy qen në po të njëjtin vend, kishin rezultat pozitiv në këtë test. Ndërsa javën e kaluar edhe një mace u prek nga COVID-19.

Departamenti i Agrikulturës dhe Peshkimit në Hong Kong, konfirmuan se edhe pronari i maces është i sëmurë paraprakisht me epideminë.

Përkundër këtyre rezultateve, ekspertët thonë se nuk ka asnjë provë që tregon se kafshët mund ta transmetojnë virusin në njerëz.