1. Ata që vazhdimisht kërkojnë vëmendje

Këta përpiqen të marrin gjithçka rreth tyre dhe duan të përfshihen në çdo bisedë. Ata gjithmonë  duan që të jenë në qendër të vëmendjes dhe mendojnë se bota rrotullohet rreth tyre.

2. Fantazistët

Fantazistët janë tipa që ndajnë histori interesante dhe këto histori nuk janë 100% të vërteta. Fantazistët përdorin mediat sociale si një mjet për të treguar përvojat e tyre  kinse  janë të përsosura.

Qëndroni sa ma largë nga këta tipa njerëzish sepse realiteti dhe sinqeriteti do tu ju duhen shumë gjatë këtyre ditëve.

3. Tipat e thashethemeve

Këta shpesh janë me dy fytyra. Mund të jenë mirë për ju sot dhe pastaj do të flasin edhe për ju ditën tjetër. Ata thjesht duan të flasin, sepse i bën që të ndihen të rëndësishëm. Vdesin për vëmendjen dhe mendojnë se thashethemet janë shumë tema të rëndësishme për të tjerët.

Arsyeja që duhet të jeni shumë të kujdesshëm për njerëzit që duan thashethemet është që të jeni të sigurtë se sapo të largoheni nga dhoma ata mund tu ju dëgjojnë dhe fshehurazi.

4. Ata që ankohen për gjithçka

Këta kanë sy të mprehtë për detaje, dhe kjo nuk është një gjë e keqe në qoftë se a gjithashtu mund të shohin të mirën dhe të keqen në çdo situatë të caktuar.

Por a nuk mendoni se të ankuarit për gjithçka  që ju ndodh është një gjest i tepërt, si do të ndjeheshit nëse ju do e kishit dikë në shoqërinë tuaj se ankohet për çdo gjë që i ndodh? Do të mund ta duronit?

5. Tipat e njerëze se mendojnë që dijnë gjithçka por në fakt është e kundërta

Këta besojnë se janë personat e duhur për gjithçka. Por karakteristika më e furishme e tyre duhet të jetë mungesa e vullnetit të tyre për të shqyrtuar edhe mendimet dhe idetë e njerëzve të tjerë, gjë që i bën ata një problem real nëse ata janë bashkëpunëtorët tuaj.

Tipat e tillë mendojnë se janë duke ditur të gjitha gjërat që i rrethojnë, por me të vërtet nuk dijnë asgjë pra e kundërta e asaj se ata mendojnë.