Nëse doni të jeni në një hap me fashionistët më cool, është ky momenti që të shihni trendet dominuese për këtë sezon veror. Stilistët nuk kanë menduar vetëm një look sa më të kuruar tuajin, por njëherësh ata kanë „vulosur“ edhe komiditetin tuaj. Në mënyrën më të mirë të mundshme le të themi…

Nga mini takat praktike, tek sandalet që zbulojnë shputat e këmbëve, e që ky cilësohet si një rikthim i stilit të dikurshëm. Ndaj, jepini një refresh veshjeve dhe garderobës suaj, duke e pasuruar me të tilla blerje. Pesë modelet e sandaleve IN i gjeni këtu dhe bëhuni gati për të hedhur hapat më të sigurt të kësaj vere!

1. Nine West

2. Ganni

3. ATP Atelier

4. Loeffler Randall

5. Giuseppe Zanotti

Burimi: Harper’s Bazaar