Në ditët e fundit kemi parë që këngëtarja Anxhela Peristeri ka shpërndarë në rrjetet sociale fotografi në të cilat shfaqe pak më ndryshe se zakonisht. Më elegante dhe me veshje të cilat e shfaqin më të ekspozuar.

Shumë komentues kanë thënë se ka përdorur fotoshop pasi shohin shuëm ndryshim ne peshën e saj. Por nuk është e vërtetë.

Ajo ka humbur 16kilogram. Në një intervistë ajo ak deklaruar se përvec palestrës dhe stërvitjes ka hequr dorë plotësisht dhe në mënyrë drastike nga brumrat! Këto janë dy sekretet e saj për një imazh sa më të bukur.

kosovarja.ch